Steelwrist Background
Please select market
×

TILTROTATORSTYRNING

För att uppnå bästa precision styrs tiltrotatorns alla hydrauliska funktioner proportionellt (steglöst) med rullar på L8-handtagen. De multifunktionella L8-handtagen passar mycket bra för ergonomisk högprecisionsstyrning av tiltrotatorer. Rullarna på handtagen är placerade på både fram- och baksida och flera funktioner kan enkelt styras samtidigt. Elektronikenheter och hydraulik ger optimal kontroll över tiltrotatorns alla funktioner. Tiltrotatorstyrningen är baserad på teknologi och kunskap från mer än 55 000 installationer.

Integrerade lösningar för många olika maskinmärken

Vi har många välintegrerade lösningar för olika grävmaskiner och arbetet med att anpassa till nya modeller pågår kontinuerligt.

Autokalibrering

Installationer ska vara enkla och lätta att hantera. Det är mycket viktigt främst på nya marknader eller där verkstaden saknar erfarenhet av att installera tiltrotatorstyrning. Med autokalibreringen kartläggs maskinens och tiltrotatorns hysteres automatiskt och finjusteras för bästa förarupplevelse och lägsta bränsleåtgång. Tillgängligt för tiltrotatorer X12-X32.