Steelwrist Background
Please select market
×
Compactor Stillbild Ny

Hydrauliska redskap!

Steelwrist Markvibratorer är designade för tyst, säker, bekväm och underhållsfri komprimering av jord, rörgravar, vallar och schakter. Den vinklade designen på hus- och gummidämpare ger optimal kraftfördelning i komprimeringen och gör det möjligt att jobba i tuff terräng. Här ser man vår markvibrator ihop med en Volvo EWR170E, Steelwrist X20 tiltrotator med SQ fullautomatiskt fäste.

Hitatchi Stillbild

Hitatchi ZX38 minigrävare

Hitachi ZX38 minigrävare med Steelwrist X04 tiltrotator. Liten men mycket mångsidig och effektiv lösning i trånga utrymmen i stadsmiljöer.

Volvo Stillbild

Steelwrist Volvo EW160E

Vägarbete med Steelwrist tiltrotator i kombination med en planeringsbalk. Volvo EW160E.

STEELWRIST TILTROTATOR FINAL

Steelwrist Tiltrotatorer

Steelwrist kompakta och optimerade tiltrotatorer i arbete. Alla storlekar utrustade med Front Pin lock. Och med fyrfingergripen får du ett fantastiskt och mångsidigt verktyg på din arbetsplats.

Skärmavbild 2019-12-20 kl. 10.44.51

Komprimering så enkelt det kan bli

Steelwrist Markvibratorer är designade för tyst, säker, bekväm och underhållsfri komprimering av jord, rörgravar, vallar och schackter. Den låga bygghöjden och den förskjutna fästespositionen ökar räckvidden och möjliggör användning under hinder och i andra trånga miljöer.

Skärmavbild 2019-11-04 kl. 08.43.56

Byter hydrauliska redskap på sekunder

Kraven på produktivitetsökningar är ständigt närvarande och i vissa applikationer är behovet av redskapsbyten nästan kontinuerligt. Med Steelwrist SQ-teknologi byter du mellan tiltrotator, hydraulhammare, sax, gripar, sorteringsskopa, vibroplatta och mekaniska redskap på några få sekunder – utan att lämna hytten.

Demolition Steelwrist Video

Steelwrist Demolition

Demolition with Øst-Riv AS in Oslo, Norway – Steelwrist SQ 70.

SQ Auto Connection System

SQ Auto Connection System

Change between tiltrotator, hydraulic breaker, crusher, shear, pulverizer, grapple, screening bucket, compactor and of course any mechanical work tool – all without ever leaving the cabin and in only seconds.

MG Film Steelwrist 480x270

Steelwrist Multi Grapple

Steelwrist nya högprestanda grip är skapad för tuffare arbeten som att hantera större stenar, timmer, återvinning, skrot, sortering och även medeltunga rivningsarbeten.

SQ Switch

Hur man byter nostätning i en SQ-koppling

Så här lätt byter du nostätning i Steelwrists SQ-koppling

steelwristtrailer intro 480x270

Steelwrist the trailer - soon at a job site near you!

Intresset för Steelwrist produkter fortsätter att öka internationellt, även om tiltrotatorn fortfarande är en ganska okänd produkt på vissa marknader.

Steelwrist the trailer – är en intresseväckare som ska hjälpa användaren att förstå potentialen med tiltrotatorn och tipsa om vad man som nybörjare bör tänka på.

Företagspresentation Steelwrist

Kort film om Steelwrist, marknadens snabbast växande tiltrotatortillverkare.

FrontPinLock - framaxellås för snabbfästen

Den första delen av filmen visar ett traditionellt snabbfäste med negativ indikering och utan framaxellås. Man kan då se vad som kan hända ifall låskilen inte låser på ett korrekt sätt men utan att föraren upptäcker det. Den andra delen visar hur Steelwrist framaxellås fungerar.

Proven Prodcutivity stillbild

Ökad effektivitet med en tiltrotator

Vi bad samma förare att göra samma jobb med och utan tiltrotator. Föraren fick välja bästa redskap för jobbet. Se själv hur du kan öka din produktivitet med en tiltrotator.

GEOfit

Filmen visar hur lätt det är att koppla loss tiltrotator med en GEOfit installerad.