Steelwrist Background
Please select market
×

Richard Aulin utses till ny global försäljningschef på Steelwrist

1 mar 2018

PRESSRELEASE
Sollentuna, 1 mars, 2018

Richard Aulin utses till ny global försäljningschef på Steelwrist

Steelwrist är idag den snabbast växande tillverkaren av tiltrotatorer och snabbfästen i världen, med försäljning i över tjugo länder och egen organisation i tio. Med en målmedveten satsning på robusta och moderna produkter, kombinerat med snabb service och en fortsatt planerad expansion, utnämns Richard Aulin till ny global försäljningschef.

Med en gedigen bakgrund från både anläggningsbranschen och ledningspositioner på flera multinationella företag tar nu Richard steget till jobbet som global försäljningschef på Steelwrist. Senast kommer Richard från Pon Equipment AB, Caterpillars generalagent i Sverige, där han innehaft tjänsten som försäljningschef för entreprenadmaskiner. Richard efterträder Anders Barreng som lämnade Steelwrist i slutet av januari för tjänsten som VD på Nordic Brass Gusum i Valdemarsvik.

Richard har innan Pon Equipment innehaft chefspositioner både inom sälj och eftermarknad på Tranter (Alfa Laval), Briggs & Stratton och Atlas Copco. Richard har studerat vid Stockholms Universitet och på IHM i Stockholm.

Det är jättekul att Richard tar upp tjänsten som global försäljningschef. Richard kommer att leda arbetet med att vidareutveckla och växa Steelwrists affär tillsammans med landcheferna på de olika marknaderna där Steelwrist är verksamt. Detta är ett mycket expansivt jobb där Richards personlighet och tidigare erfarenheter passar som hand i handske”, säger Steelwrists vd Stefan Stockhaus.

Richard kommer att tillträda tjänsten i början av andra kvartalet 2018.

För mer information kontakta:
Stefan Stockhaus
CEO
Steelwrist AB
[email protected]
+46 709981321                                                                               

Om Steelwrist
Om Steelwrist. Steelwrist är idag den snabbast växande tillverkare av tiltrotatorer och snabbfästen i världen. Ett tydligt fokus på robusta och moderna produkter, kombinerat med snabb service har visat sig vara uppskattat av det ökande antalet kunder. För mer information om Steelwrist, besök www.steelwrist.se