Steelwrist Background
Please select market
×

Rotar International B.V. går med i Open-S Alliance

20 des 2021

NYHETER FRÅN OPEN-S ALLIANCE – PRESSMEDDELANDE

Rotar International B.V. går med i Open-S Alliance

Rotar International B. V., tillverkare av hydrauliska redskap för grävmaskiner inom rivnings-, återvinnings- och skrotindustrin, blir medlem i Open-S Alliance.

Open-S är den öppna standarden för helautomatiska snabbfästen för grävmaskiner. Målet med standarden är att ge maskinoperatörer och entreprenörer runt om i världen friheten att kombinera maskinfästen, tiltrotatorer och redskap från tillverkare som uppfyller standarden, och att främja fortsatt teknisk utveckling. Open-S Alliance är öppen för alla tillverkare i branschen som tror på fördelarna med en gemensam standard. Organisationen välkomnar nu Rotar International B.V. som medlem.

Rotar International är en tillverkare av hydrauliska redskap för grävmaskiner inom rivnings- och återvinningsindustrin. Företaget är baserat i Nederländerna och har genom åren blivit en fullserviceleverantör för rivnings- och återvinningsmarknaden. Rotar International går med i Open-S Alliance som stödmedlem.

“Vi på Rotar International, tillverkare av hydrauliska tillbehör, är mycket glada över att vara medlem i Open-S Alliance. Vi stödde filosofin med Open-S från dag ett. Med vår gemensamma kunskap har vi utvecklat en perfekt lösning för rivnings- och återvinningsindustrin. Idag är mycket av vår utrustning fabriksmonterad med original OEM-integrerade helautomatiska snabbkopplingsadaptrar. Våra kunder upplever de många fördelar som plug and play-systemet erbjuder. Som säkerhet, vikt och servicevänlighet”, säger Louis Broekhuizen, Commercial Director, Rotar International B. V.

“Vi är mycket glada över att ännu en kvalitetstillverkare av redskap för grävmaskiner ansluter sig till alliansen. Rotar-kunden kan dra stor nytta av Open-S-standarden eftersom att deras redskap nu med enkelhet kan delas mellan olika grävmaskiner för att öka utnyttjandegraden och förbättra lönsamheten. När fler grävmaskinsmärken kan montera Open-S-kompatibla produkter från fabrik kommer detta att göra det ännu enklare i framtiden, säger Stefan Stockhaus, ordförande i Open-S Alliance.

Open-S-standarden har en egen webbplats med fullständig information: opens.org

För mer information kontakta:

Stefan Stockhaus, ordförande i Open-S Alliance,
[email protected], +46 70 998 13 21

Anders Jonsson, styrelseledamot i Open-S Alliance,
[email protected], +46 70 590 09 49

Louis Broekhuizen, Commercial Director, Rotar International B.V.
[email protected], +31 6 53 40 47 67

Om Open-S
Open-S – den öppna standarden för helautomatiska snabbfästen för grävmaskiner. Syftet med Open-S är att erbjuda kompabilitet mellan snabbfästen, tiltrotatorer och redskap från olika tillverkare. Open-S Alliance är en oberoende organisation vars enda syfte är att utveckla och främja Open-S-standarden. Läs mer på www.opens.org.