Steelwrist Background
Please select market
×

Synergy Group och Steelwrist skriver distributionsavtal för Nya Zeeland

4 dec 2019

PRESSMEDDELANDE

Synergy Group har skrivit distributionsavtal med Steelwrist för den nyzeeländska marknaden, för försäljning och support av Steelwrists produkter i hela landet.

Synergy Group består av affärsenheterna Positioning, Paving, Robotics, Rental och det nyligen skapade Synergy Equipment, för Steelwristprodukter. Synergy är väletablerat på marknaden i Nya Zeeland som distributör av mätutrustning och maskinstyrningssystem från Topcon, med en kundbas och kontakter i hela nätverket av maskinåterförsäljare.

Till en början ligger fokus på distribution av Steelwrist tiltrotatorer och redskap. Steelwrist Australia kommer att samarbeta med Synergy för att stödja i affärsutvecklingen. I framtiden kommer Synergy att ha Steelwrist reservdelar och produkter i lager på sin enhet i Auckland, med leveransstöd från Australien.

-“Marknaden för tiltrotatorer är ännu väldigt ny i Nya Zeeland, men förfrågningarna ökar i antal. Genom att ha en lokal kontakt ser jag möjligheten att öka medvetenheten om Steelwrist tiltrotatorer och produkter. Synergy har kontor i alla större städer i Nya Zeeland vilket gör oss mer tillgängliga för kunderna än om vi bara utgår från Australien”, säger Darryn Wilson, Country Manager Australia and New Zealand.

-”Här finns en utmärkt möjlighet för innovativa entreprenörer att öka sin produktivitet. Integrationen mellan hårdvara och teknologi tilltar, och det finns en enorm produktivitetsförbättring att vinna med rätt redskap på rätt plats. Och verkligheten är den att med bristen på arbetskraft som råder inom anläggningsindustrin måste gapet fyllas av innovation och automation, säger Mike Milne, vd på Synergy Group. “Med Steelwrist ser vi en partner som är en ledande tillverkare med ett starkt fokus på F&U. Vi kan vara med på resan när de utvecklar och förbättrar tekniken, och hjälpa våra kunder att transformera sina verksamheter”.

For more information please contact:

Darry Wilson                                                         Mike Milne
Country Manager Australia & New Zealand         CEO
Steelwrist Australia Pty Ltd                                  Synergy Group
[email protected]                             [email protected]
Phone +61 419 667 532                                      Phone: +64 21 751 456