Steelwrist Background
Please select market
×

Steelwrist utses till ett av Sweden’s Best Managed Companies för fjärde året i rad

8 jun 2023

PRESSMEDDELANDE

Steelwrist, global tillverkare av tiltrotatorer, snabbfästen och redskap för grävmaskiner, har för fjärde året i rad fått utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies och är därmed gold member. Utmärkelsen delas ut av Deloitte.

Best Managed Companies är en kvalitetsutmärkelse som delas ut till privata svenska företag baserat på kriterier som bedömer strategisk inriktning, operationell kapacitet, företagskultur och ekonomisk utveckling.

“Den här utmärkelsen är återigen resultatet av det hårda arbete som utförts av Steelwrist-teamet runt om i världen. Vi finns nu i 19 länder men behåller fortsatt vår väldigt specifika Steelwrist-kultur i företaget. Vi känner att vi är extremt väl positionerade för framtiden och det är med stor stolthet som vi tar emot utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies på guldnivå”, säger Stefan Stockhaus, vd på Steelwrist.

Steelwrist Best Managed Companies 2023Markus Nilsson, Peter Dovrell, Fredrik Segerström, Stefan Stockhaus, Richard Aulin, Karl Serneberg, Lotta Barclay, Nicklas Bardh, Monika Bozic, Christian Yanes, Ernö Craciun


”I år välkomnar vi fem bolag som gold members efter att ha mottagit utmärkelsen fyra år i rad. Det är inspirerande att så många av bolagen fortsätter att satsa och mäta sig mot de målsättningar som finns”, säger Therese Kjellberg, partner på Deloitte och ansvarig för Best Managed Companies i Sverige.

Best Managed Companies grundades av Deloitte i Kanada 1993 och har sedan dess etablerats i över 20 länder runt om i världen. Sweden’s Best Managed Companies lanserades under 2018 av Deloitte och i år delas utmärkelsen ut för femte gången. En oberoende jury har valt ut de 20 företag som får utmärkelsen i år.

För mer information kontakta:

Stefan Stockhaus
Vd
Steelwrist AB
[email protected]
Tel: +46 709981321

 

Om Steelwrist
Steelwrist är en global tillverkare av tiltrotatorer, snabbfästen och redskap för grävmaskiner med huvudkontor i Sverige. Ett tydligt fokus på robusta och moderna produkter, kombinerat med snabb service har visat sig vara uppskattat av det ökande antalet kunder. För mer information om Steelwrist, besök steelwrist.com.