Steelwrist Background
Please select market
×

Steelwrist medverkar på FACHTAGUNG ABBRUCH 2023

27 feb 2023

PRESSMEDDELANDE

Steelwrist deltar på FACHTAGUNG ABBRUCH som organiseras av den tyska rivningsorganisationen Deutscher Abbruchverband i Berlin den 3 mars 2023. Med fler än 1100 deltagare och 127 utställare är FACHTAGUNG ABBRUCH Europas största konferens för rivningsindustrin.

Steelwrist SQ coupler Abbruch

 

Steelwrist positionerat för fortsatt tillväxt i Tyskland, Österrike och Schweiz
Steelwrist har haft en organisation på plats för Tyskland, Österrike och Schweiz (DACH-regionen) i över tio år. Från den 1 januari 2023 är Steelwrist verksamt i Tyskland med det nyetablerade bolaget Steelwrist Deutschland GmbH, med säte i Hamburg. Joachim Schier, Country Manager DACH, leder ett motiverat och hängivet team som utvecklar affären i regionen.

Steelwrist SQ-produkter möter kraven från rivningsindustrin
På FACHTAGUNG ABBRUCH rapporterar experter från branschen om aktuell och ny utveckling inom teknik, återvinning, säkerhet på arbetsplatsen och intressanta rivningsprojekt. Det växande rivningsssegmentet driver efterfrågan på helautomatiska snabbfästessystem eftersom de gör det enkelt för grävmaskinsförare att byta hydrauliska redskap på några sekunder, utan att lämna hytten. När man ser det omfattande antalet hydrauliska redskap som används inom rivning är det lätt att förstå hur Steelwrist SQ helautomatiska snabbfästen gör jobbet effektivare.

Steelwrist SQ-produkter följer den globala Open-S-standarden för snabbfästen
Steelwrists SQ-serie helautomatiska snabbfästen inkluderar modeller för grävmaskiner upp till 70 ton. Serien består av SQ50, SQ60, SQ65, SQ70, SQ70/55, SQ80 och det nyligen introducerade SQ90. Alla Steelwrist SQ-produkter följer Open-S, den globala industristandarden för helautomatiska snabbfästen för grävmaskiner. Ambitionen med Open-S-standarden är att ge maskinförare och entreprenörer världen över friheten att kombinera snabbfästen, tiltrotatorer och redskap från olika tillverkare som följer standarden. Med en gemensam standard är det enklare för tillverkare att fortsätta konkurrera med prestanda och funktionalitet, och fortfarande kunna erbjuda kunderna kompatibilitet.

“DACH-regionen är en viktig och växande del av Steelwrists affär. I den regionen kan vi tydligt se ett starkt intresse för att förbättra grävmaskinernas effektivitet och därför växer acceptansen för helautomatiska snabbfästen snabbt, särskilt inom rivningssegmentet. Med Steelwrist SQ-serie som följer Open-S-standarden har vi den perfekta produkten för kunder i regionen som ställer höga krav”, säger Stefan Stockhaus, vd på Steelwrist AB.

För mer information kontakta:

Stefan Stockhaus
Vd
Steelwrist AB
[email protected]
Tel +46 709981321

 

Om Steelwrist
Steelwrist är en global tillverkare av tiltrotatorer, snabbfästen och redskap för grävmaskiner med huvudkontor i Sverige. Ett tydligt fokus på robusta och moderna produkter, kombinerat med snabb service har visat sig vara uppskattat av det ökande antalet kunder. För mer information om Steelwrist, besök steelwrist.com.