Steelwrist Background
Please select market
×

Steelwrist inviger sitt nya huvudkontor för Nordamerika i Newington, Connecticut

4 jun 2024

PRESSMEDDELANDE

Under ett event den 30 maj i Newington, Connecticut, invigde Steelwrist det nya huvudkontoret för sin nordamerikanska verksamhet. På evenemanget deltog den amerikanske senatorn Richard Blumenthal, representanter från Association of Equipment Manufacturers (AEM) samt återförsäljare och kunder. Med den nya anläggningen på plats har Steelwrist kapacitet att fortsätta sin tillväxtresa i Nordamerika och befästa sin ledande position i regionen.

Från vänster: Richard Aulin, VP Region Americas, Stefan Stockhaus, vd, Steelwrist, Senator Richard Blumenthal, och Peter Gaj, Vice President Sales på Steelwrist Inc.

Steewrist, den snabbast växande leverantören av tiltrotatorer i Nordamerika, invigde sitt nya huvudkontor i Newington, Connecticut, den 30 maj. Det är en betydande milstolpe som markerar en expansion av Steelwrists verksamhet, som förbättrar kapaciteten att möta behovet på den snabbt växande nordamerikanska marknaden.

På invigningen deltog den amerikanske senatorn Richard Blumenthal, chefer från Association of Equipment Manufacturers (AEM), återförsäljare, kunder och hela Steelwrist-teamet i USA. Senator Blumenthal, tillsammans med Steelwrists vd Stefan Stockhaus, ledde den officiella ceremonin där invigningsbandet klipptes, vilket återspeglar det lokala stödet och entusiasmen.

“Denna invigning representerar ett viktigt steg framåt för Steelwrist i Nordamerika och med den nya anläggningen kan vi fortsätta vår exceptionella tillväxtresa och ännu bättre kunna tillgodose behovet hos våra kunder och återförsäljare i regionen. Det var ett nöje att vara värd för senator Richard Blumenthal och förklara potentialen för effektivitetsförbättring som våra produkter kan tillföra den amerikanska anläggningsindustrin”, säger Stefan Stockhaus, vd på Steelwrist.

Steelwrist gick in på den nordamerikanska marknaden på Conexpo-mässan 2017 och etablerade sitt första kontor i Berlin, Connecticut. Det nya huvudkontoret i Newington, bara fem minuter från den ursprungliga platsen, är mer än fem gånger större, vilket understryker Steelwrists snabba tillväxt och engagemang för regionen.

Den nya anläggningen i Newington symboliserar inte bara Steelwrists framgång utan också den framtida potentialen. Med ökad kapacitet och förbättrad infrastruktur är Steelwrist väl positionerat för att fortsätta leda innovation på tiltrotatormarknaden och tillgodose behovet hos sina nordamerikanska återförsäljare och kunder. Eftersom entreprenörer försöker öka effektiviteten och mångsidigheten när de investerar i grävmaskiner, så växer penetrationen av tiltrotatorer snabbt i regionen. Steelwrist har de senaste åren upplevt en stark tillväxt, där försäljningen av tiltrotatorer har ökat i snabb takt.

“Jag är väldigt glad över att inviga vårt nya huvudkontor i Newington då det markerar ett nytt kapitel i Steelwrists närvaro på den nordamerikanska marknaden. Vi har ett exceptionellt team på plats där varenda en gör det lilla extra för våra kunder. Genom att kombinera detta med vår nya anläggning ser jag fram emot fortsatt framgång”, säger Richard Aulin, Steelwrist VP Region Americas.