Steelwrist Background
Please select market
×

Steelwrist avslutar säsongens globala mässturné med final på Hillhead

19 jun 2024

PRESSMEDDELANDE

Steelwrist är på en omfattande global mässturné, med en rad event som understryker Steelwrists engagemang för sin globala tillväxt och för innovation inom utrustning för anläggningsbranschen. Startpunkten var i mars i Hamburg med den största och mest innovativa produktlanseringen i företagets historia, där tredje generationen tiltrotatorer premiärvisades och rotorfästen introducerades som en ny produktkategori. Därtill ett brett utbud av nya redskap, som multigripar, sorteringsgripar och markvibratorer. Steelwrist avslutar säsongens globala turné på Hillhead-mässan i England den 25-27 juni.

Steelwrist visar sina innovativa nya produkter på Hillhead i England
Efter en intensiv start på året avslutar Steelwrist sin globala turné för säsongen på Hillhead, Englands största mässa inom bergmaterialhantering, anläggning och återvinning, som äger rum i Buxton den 25-27 juni. Hillhead är en av de viktigaste branschmässorna där Steelwrist visar sina nya produkter för allmänheten för första gången. Den som besöker Steelwrists monter får se produkterna i verkligheten och upptäcka deras innovativa nya egenskaper och hur de ökar grävmaskiners effektivitet. Dessutom visas Steelwrist tiltrotatorer i montrarna hos flera OEM:er över hela Hillhead.

“Det har varit en extremt hektiskt period med flera framgångsrika mässor och event som genomförts av vårt globala Steelwrist-team under våren. Jag är imponerad av hängivenheten och det hårda arbete som utförts av våra medarbetare, vilket gjort det möjligt för oss att genomföra alla dessa event. Jag ser fram emot att avsluta får globala turné med att visa våra nya produkter på Hillhead-mässan”, säger Karl Serneberg, VP OEM Sales & Marketing på Steelwrist.

Turnén började i Tyskland med Steelwrists mest innovativa produktlansering någonsin
Mässturnén började med ett betydande lanseringsevent i Hamburg, Tyskland, den 13-14 mars, som ägde rum på Steelwrist Deutschland GmbH:s nya anläggning. På eventet presenterades den mest innovativa produktlanseringen i företagets historia. Inbjudna journalister och kunder deltog vid lanseringen av Steelwrists tredje generation tiltrotatorer. En ny produktkategori introducerades också i och med de två nya rotorfästen som Steelwrist visade, och därtill en serie nya markvibratorer och gripar.

Down under” på The National Diesel Dirt & Turf Expo i Sydney, Australien
The National Diesel Dirt & Turf Expo är Australiens största fackmässa för anläggningsindustrin och Steelwrist var på plats som utställare den 12-14 april med en interaktiv utomhusmonter. Steelwrist har funnits i Australien med egen representation sedan 2019, och ett hängivet team täcker den viktiga marknaden i både Australien och Nya Zeeland.

Steelwrist Australia DD&TMedlemmar i Steelwrist-teamet på The National Diesel Dirt & Turf Expo.


Första publika visningen av tredje generationen tiltrotatorer i Paris och Oslo

Efter lanseringseventet i Hamburg visades alla nya produkter för allmänheten för första gången samtidigt i Steelwrists montrar på Intermat i Paris, Frankrike, och på Vei&Anlegg i Oslo, Norge, den 24-27 april. På dessa två mässor fick besökarna möjlighet att se de nya produkterna och feedbacken var överväldigande positiv.

Deltar på CSPI Expo i Tokyo och får bekräftelse på Steelwrists marknadsledande position
Steelwrist visade sitt engagemang för den växande japanska marknaden på CSPI Expo i Tokyo den 22-24 maj. I en interaktiv monter visade Steelwrist hur tiltrotatorer, SQ automatiska snabbfästen och redskap kan förbättra grävmaskiners effektivitet. Besökarna fick också se Steelwrist-produkter som var installerade på grävmaskiner hos en rad OEM:s. Responsen från besökarna var väldigt positiv och bekräftade återigen Steelwrists position som marknadsledare i Japan.

Steelwrist Japan at CSPISteelwrist-teamet i montern på CSPI Expo in Tokyo.


Steelwrist utställare på två av de största nordiska mässorna

Den 30 maj-1 juni återvände Steelwrist till hemmamarknaden med en framträdande närvaro på Svenska Maskinmässan i Stockholm. På denna den största av de svenska branschmässorna kunde Steelwrists personal träffa de lokala kunderna och visa upp hela produktprogrammet. Två grävmaskiner utrustade med den nya XTR20 tiltrotatorn visades och besökarna kunde se enheterna i demokörning. Efter Svenska Maskinmässan deltog Steelwrist på E&H Construction & Building i Danmark den 13-15 juni. Detta är Danmarks största fackmässa för anläggning och entreprenad, och Steelwrist hade en imponerande utomhusmonter där man mötte besökarna och visade Steelwrists lösningar för den danska marknaden.

Steelwrist inviger sitt nya nordamerikanska huvudkontor i Newington, Connecticut
Den 30 maj invigde Steelwrist sitt nya huvudkontor för den nordamerikanska marknaden, i Newington, Connecticut. På invigningen deltog den amerikanske senatorn Richard Blumenthal, ledare från Association of Equipment Manufacturers (AEM) liksom återförsäljare och kunder. Steelwrist-teamet i Nordamerika, senator Blumenthal, tillsammans med Steelwrists vd Stefan Stockhaus, klippte invigningsbandet på ceremonin, vilket visar på stödet och entusiasmen som finns lokalt. Med den nya anläggningen på plats har Steelwrist kapacitet att fortsätta sin tillväxtresa i Nordamerika och befästa sin ledande position i regionen.

“Efter vår största och mest innovativa produktlansering någonsin, i Hamburg, Tyskland, har vi haft en vår med mässor i många delar av världen. Responsen från kunder och återförsäljare på vårt omfattande produktprogram har varit överväldigande och jag känner mig säker på att Steelwrist kommer att fortsätta växa snabbt globalt”, säger Stefan Stockhaus, vd på Steelwrist.

För mer information kontakta:

Stefan Stockhaus                              Karl Serneberg
Vd                                                      VP OEM Sales & Marketing
Steelwrist AB                                     Steelwrist AB
[email protected]     [email protected]
Tel +46 709981321                            Tel +46 702619811

 

Om Steelwrist
Steelwrist är en global tillverkare av tiltrotatorer, snabbfästen och redskap för grävmaskiner med huvudkontor i Sverige. Ett tydligt fokus på robusta och moderna produkter, kombinerat med snabb service har visat sig vara uppskattat av det ökande antalet kunder. För mer information om Steelwrist, besök steelwrist.com.