Steelwrist Background
Please select market
×
SW Efficiency Check 1920x700

Boka en kostnadsfri optimering
av din Steelwrist tiltrotator!

Optimerad maskin
Förbättrad precision
Smidigare körupplevelse

Optimera din tiltrotator kostnadsfritt

Låt oss optimera prestandan i din Steelwrist tiltrotator med vårt Steelwrist Efficiency Check-program, och därmed öka effektiviteten hos din grävmaskin! Det ingår även en anpassning av maskinens inställningar till förarens preferenser för att få en så bra körkänsla som möjligt.

Syftet med Steelwrist Efficiency Check är att du ska ha en optimalt inställd tiltrotator, för att uppnå bästa resultat i dina uppdrag. En rätt injusterad tiltrotator kan bidra till minskad bränsleförbrukning.

Vi skickar en erfaren tekniker från Steelwrist som på plats gör en noggrann genomgång och finjustering av tiltrotatorns inställningar.

Du gör din bokningsförfrågan genom att fylla i formuläret på den här webbsidan.


Det här gör teknikern under besöket:

  • Analyserar och utvärderar hur väl tiltrotatorn är konfigurerad för att ge optimal prestanda
  • Justerar vid behov parametrar såsom rotationshastighet, tilthastighet, ramptider och andra relevanta inställningar för att säkerställa att grävmaskinen är optimalt anpassad till tiltrotatorn och arbetsuppgifterna den utför
  • Anpassar maskinens inställningar till förarens preferenser och arbetsstil för att maximera produktiviteten och skapa bättre körkänsla

 

Erbjudandet är kostnadsfritt för dig som kund. Principen först till kvarn gäller. Erbjudandet gäller så långt som vi har bokningstillfällen och är öppet för bokning som längst till 2024-01-31 (gäller själva bokningen, servicetillfället kan ske på ett senare datum).