Steelwrist Background
Please select market
×

Steelwrist bygger egen organisation i Danmark

13 apr 2017

PRESSRELEASE

Sollentuna, april 2017

Steelwrist bygger egen organisation i Danmark

Steelwrist har levererat tiltrotatorer och snabbfästen till den danska marknaden sedan 2010 och volymen har nu vuxit så att en lokal organisation är nödvändig för att ta nästa steg i den planerade expansionen.

Ronnie Johansen, med en gedigen bakgrund i entreprenadsmaskinbranschen, har tagit upp positionen som Key Account Manager Danmark från och med Mars 2017.
I samband med att Ronnie börjar, tar han över ansvaret för försäljning av Steelwrists produkter från den tidigare distributören Ankerlökken.

“Vi har letat länge efter en riktigt bra Key Account Manager för Danmark som förstår både support och försäljning och det känns skönt att vi nu kan övergå till att jobba med våra återförsäljare med en man på plats.” säger Stefan Stockhaus, Steelwrists vd.

“Jes Jacobsen, ägare av Ankerlökken, som har gjort ett bra jobb på den danska marknaden, kommer till en början att hjälpa till med överföringen av ansvaret till Steelwrist, och vara tillgänglig för våra danska kunder under en överlämningsperiod”, säger Stefan Stockhaus vidare.

“Det är spännande att bygga vidare på det Ankerlökken har startat i Danmark, speciellt med den snabba teknikutveckling som pågår. Steelwrist har kommit långt med säkerhetsfunktioner kring snabbfästen och tiltrotatorer, vilket kommer att bli allt viktigare i Danmark framöver” säger Ronnie Johansen, nytillträdd Key Account manager för Steelwrist Danmark.

Ronnie nås enklast på tel +45 517 030 06 eller via mail på [email protected]

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Anders Barreng
Sales Director

STEELWRIST AB
Bäckvägen 18
SE-192 54 Sollentuna,
Sweden
Direct +46 (0) 8 626 07 24
Mobile +46 (0) 70 998 13 24
www.steelwrist.com