Steelwrist Background
Please select market
×

Steelwrist Academy lägger till onlineutbildning i kursutbudet

25 mar 2019

PRESSRELEASE

Steelwrist erbjuder alla dealers produktutbildning antingen på företagets utbildningscentrum i Rosersberg eller på plats hos dealern. En del av kurserna ingår i utbildningsprogrammet för att bli certifierad servicepartner till Steelwrist. Från och med nu finns utbildning även online.

Med Steelwrist Online Academy finns utbildningen lätt tillgänglig för dealers som vill uppdatera sitt kunnande. Detta i sin tur underlättar för dem att göra effektiva installationer och ge service till kunderna.

De kurser som finns från start handlar om Steelwrist Tiltrotators, Steelwrist Control Systems och Support web & Online Academy Usage. Fler kurser lanseras lite senare. För att få tillgång till utbildningen online behöver man ett användarkonto på Steelwrist Supportweb. Kursmaterialet är på engelska.

I kursen om Steelwrist kontrollsystem lär man sig att installera, sätta upp, justera och problemsöka i XControl® G2 Control System.

“Vi har lagt mycket vikt vid kursen om kontrollsystem eftersom vi vet att detta är en av de mer krävande bitarna för många dealers”, säger Fredrik Segerström, Steelwrist Support Manager. “Vi är mycket stolta över att lansera onlineutbildningen och är säkra på att det är ett effektivt verktyg för våra dealers”.

För mer information kontakta:
Stefan Stockhaus
CEO
Steelwrist AB
[email protected]
+46 709981321