Steelwrist Background
Please select market
×

Steelwrist utökar produktsortimentet med högeffektiv sopvals

9 jan 2018

Som en del i Steelwrist strategiska arbete med att bredda produktportföljen lanseras nu sopvalsar speciellt anpassade för arbete med grävmaskiner. Leveranser påbörjas från och med februari 2018.

Allt eftersom grävmaskiner mer och mer blir utpräglade redskapsbärare skapas efterfrågan på fler olika redskap och en sopvals blir därför ett utmärkt komplement som gör att grävmaskinsägaren kan skapa nya affärsmöjligheter och nya användningsområden.

Steelwrist sopvals kan med fördel användas för renhållning av trottoarer, busskurer, kabelgravar, järnvägsväxlar, tak och andra svåråtkomliga ytor.

Sopvalsprogrammet omfattar från start tre bredder (1,0 m, 1,5 m och 2,0 m) och har alla dubbla direktdrivna motorer för att säkerställa ett högt drivmoment och en effektiv sopning.

Sopvalsarna finns tillgängliga för leverans redan från 1 februari 2018 och finns med två typer av borstkärnor, dels en traditionell rund ringborste (BeeLine) dels en kassettborste (Cartridge) för mycket snabba och enkla borstbyten. Båda varianterna har ett integrerat parkeringsställ och finns tillgängliga med stänkskydd.

Hela sopvalsprogrammet finns tillgängligt med olika infästningar för olika marknader (Symmetriska, Symmetriska SQ – helautomatisk oljekoppling, Lehnhoff-typ och Verachtert-typ).

För mer information kontakta:

Stefan Stockhaus
CEO
Steelwrist AB
[email protected]
+46 709981321