Steelwrist Background
Please select market
×

KH-Maskin AB första maskinåterförsäljaren som går med i Open-S Alliance

3 mar 2022

NYHET FRÅN OPEN-S ALLIANCE – PRESSMEDDELANDE

KH-Maskin AB första maskinåterförsäljaren som går med i Open-S Alliance

Open-S Alliance välkomnar KH-Maskin AB som ny medlem i organisationen. KH-Maskin AB är den första maskinåterförsäljaren som blir medlem vilket är en milstolpe för alliansen. “Vi vill bidra i utvecklingen av en öppen standard för helautomatiska snabbfästen”, säger Martin Lindén, vd på KH-Maskin AB.

Open-S är den öppna standarden för helautomatiska snabbfästen för grävmaskiner. Maskinförare och entreprenörer kan enklare välja snabbfästen, tiltrotatorer och redskap från olika tillverkare som ingår i standarden, och vara trygga med att de fungerar ihop. För återförsäljare innebär standarden också att de kan ge tydligare information till kunden om vilka produkter som passar ihop.

KH-Maskin är återförsäljare av de välkända maskinmärkena Kobelco, Wacker-Neuson och Kramer. Företaget ägs av KH-Koneet Oy i Finland och har anläggningar och representation i Jordbro, Göteborg, Jönköping och Järfälla i Sverige. KH-Maskin går med i Open-S Alliance som stödmedlem.

“Open-S gör det möjligt för oss att erbjuda våra kunder den mest användarvänliga och effektiva lösningen, så att vi kan fokusera på maskinlösningar och inte vara begränsade av kompatibilitet mellan olika leverantörer av utrustning och redskap. Detta kommer att skapa möjligheter för oss att leverera fler maskiner och skapa mervärden för våra nya och befintliga kunder”, säger Martin Lindén, vd på KH-Maskin AB.

“Open-S-standarden har tagits fram med återförsäljare och maskinägare i åtanke. Kunderna har olika behov och vi tycker det är viktigt att de har möjlighet att välja och inte bli inlåsta i en företagsspecifik lösning. En standardiserad lösning gör det enklare för återförsäljaren att sälja till slutkund. Vi välkomnar KH-Maskin som den första maskinåterförsäljaren att bli medlem och stödja utvecklingen av en gemensam standard”, säger Stefan Stockhaus, styrelseordförande i Open-S Alliance.

För mer information kontakta:
Stefan Stockhaus, styrelseordförande i Open-S Alliance AB,
[email protected], +46 70 998 13 21

Anders Jonsson, styrelseledamot i Open-S Alliance AB,
[email protected], +46 70 590 09 49

Martin Lindén, vd på KH-Maskin AB,
[email protected], +46 70 418 00 65

Om Open-S

Open-S – den öppna standarden för helautomatiska snabbfästen för grävmaskiner. Syftet med Open-S är att erbjuda kompabilitet mellan snabbfästen, tiltrotatorer och redskap från olika tillverkare. Open-S Alliance är en oberoende organisation vars enda syfte är att utveckla och främja Open-S-standarden. Läs mer på www.opens.org.