Steelwrist Background
Please select market
×

Steelwrist har fått utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies, som delas ut av Deloitte i samarbete med Nasdaq

11 jun 2020

PRESSMEDDELANDE

Steelwrist, den idag snabbast växande tillverkaren av tiltrotatorer och snabbfästen i världen, har fått utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies, som delas ut av Deloitte i samarbete med Nasdaq. Best Managed Companies är en kvalitetsutmärkelse som delas ut till privata svenska företag baserat på kriterier som bedömer strategisk inriktning, operationell kapacitet, företagskultur och ekonomisk utveckling.

Steelwrist Best Managed CompaniesFrån vänster: Richard Aulin, Markus Nilsson, Stefan Stockhaus, Peter Dovrell, Gertrud Åkesson, Fredrik Segerström och Lars Östman i Steelwrist AB:s ledningsgrupp


”Steelwrist är som en spännande resa och det sägs att riktigt bra ideer snabbt urartar till hårt arbete. Vi har ett fantastiskt bra team och en stark kultur där vi hjälps åt att dra åt samma håll i hela vår internationella organisation. Jag är stolt över att jobba tillsammans med våra medarbetare och det känns kul för teamet att ett hårt arbete under lång tid uppmärksammas med denna utmärkelse”, säger Stefan Stockhaus, vd på Steelwrist AB.

Best Managed Companies grundades av Deloitte i Kanada 1993 och har sedan dess etablerats i över 20 länder runt om i världen. Sweden’s Best Managed Companies lanserades under 2018 av Deloitte i samarbete med Nasdaq och i år delas utmärkelsen ut för andra gången. En oberoende jury har valt ut de 18 företag som får utmärkelsen i år.

– Framtida lönsamhet bygger på trygga interna processer. De här företagen har en tydlig vision och ett framåtlutat fokus. Ett sådant arbetssätt är givetvis extra viktigt i turbulenta tider, säger Therese Kjellberg, partner på Deloitte och ansvarig för Sweden’s Best Managed Companies.

– Årets företag visar på exceptionellt ledarskap och starkt engagemang för att skapa lönsam tillväxt. Deras framgångar är ett resultat av ett fokuserat arbete på att bygga starka team och kompetensutveckla inför framtiden, säger Håkan Sjögren, oberoende jurymedlem samt Managing Director och ansvarig för noteringar på Nasdaq i Stockholm.

För mer information kontakta:

Stefan Stockhaus
Vd
Steelwrist AB                                                                      [email protected]
+46 709981321