Steelwrist Background
Please select market
×

Steelwrist utsett till ett av Sveriges mest attraktiva karriärföretag 2024

1 feb 2024

PRESSMEDDELANDE

Steelwrist, en global tillverkare av tiltrotatorer, snabbfästen och redskap för grävmaskiner, tar med stolthet emot utmärkelsen Karriärföretag 2024, som delas ut av Karriärföretagen. Sedan 2011 presenterar Karriärföretagen arbetsgivare i Sverige som erbjuder enastående karriär- och utvecklingsmöjligheter för unga talanger. Den prestigefyllda titeln ges till utvalda företag och visar på deras engagemang för att bygga broar mellan studenter, unga yrkesverksamma och deras framtida arbetsgivare.

Ett innovativt och teknikdrivet tillvägagångssätt får Steelwrist att sticka ut
Nominering för utnämningen lyder: “Steelwrist är en framstående arbetsgivare som sticker ut genom sitt innovativa och teknikdrivna tillvägagångssätt. Företaget erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där medarbetare uppmuntras att bidra till framgång genom kreativitet och teknisk expertis. Steelwrist strävar efter att skapa en inkluderande företagskultur och främjar kontinuerlig utveckling och utmaningar, vilket gör dem till ett attraktivt val för dem som söker en karriär inom en ledande aktör inom teknik och innovation.”Globalt företag som erbjuder många karriärvägar
Karriärföretagens årliga utmärkelse blir en bekräftelse på Steelwrists engagemang för att fostra talang och att skapa en kultur som stöttar professionell utveckling. I egenskap av en global ledande tillverkare inom industrin erbjuder Steelwrist ett brett utbud av karriärvägar för unga personer som kommer in på arbetsmarknaden.

“Att bli erkända som ett Karriärföretag 2024 är förmodligen ett resultat av vår unika kultur där snabbhet, lyhördhet och enkelhet är kärnvärden, och vi har också många talanger i vårt team”, säger Stefan Stockhaus, vd på Steelwrist AB.

Karriärföretagen fungerar som en viktig länk mellan studenter, unga yrkesverksamma och potentiella arbetsgivare, vilket gör det till en värdefull resurs för företag som vill etablera sig som ett toppval bland arbetsgivare. När Steelwrist tar plats på den uppskattade listan över Karriärföretagen för 2024 understryker det positionen som ett företag som värdesätter och investerar i sin personalstyrka.

“Vi är stolta över att uppmärksammas av Karriärföretagen, och denna utmärkelse kommer helt säkert bidra till vår profilering som arbetsgivare och attrahera topptalanger till vår organisation”, säger Anne-Charotte Barclay, Personalchef på Steelwrist AB.

För mer information kontakta:

Stefan Stockhaus                                 Ann-Charlotte Barclay
Vd                                                         Personalchef
Steelwrist AB                                        Steelwrist AB           
[email protected]        [email protected]
Tel +46 709981321                               Tel +46 720902230

 

Om Steelwrist
Steelwrist är en global tillverkare av tiltrotatorer, snabbfästen och redskap för grävmaskiner med huvudkontor i Sverige. Ett tydligt fokus på robusta och moderna produkter, kombinerat med snabb service har visat sig vara uppskattat av det ökande antalet kunder. För mer information om Steelwrist, besök steelwrist.com.