Steelwrist Background
Please select market
×

Steelwrist utses till ett av Sweden’s Best Managed Companies för tredje året i rad

16 jun 2022

PRESSMEDDELANDE

Steelwrist, global tillverkare av tiltrotatorer, snabbfästen och redskap för grävmaskiner, har än en gång fått utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies, som delas ut av Deloitte i samarbete med Nasdaq.

Best Managed Companies är en kvalitetsutmärkelse som delas ut till privata svenska företag baserat på kriterier som bedömer strategisk inriktning, operationell kapacitet, företagskultur och ekonomisk utveckling.

“Denna utmärkelse är resultatet av det hårda arbete som utförs av Steelwrist-medarbetare runt om i världen. Vi fortsätter att bygga företaget och vårt produktutbud för att stötta vår globala tillväxt och samtidigt behålla vår mycket specifika Steelwrist-kultur. Som en av grundarna av Open-S, den globala standarden för helautomatiska snabbfästen, är vi extremt bra positionerade för framtiden och det är med stor stolthet vi tar emot utmärkelsen”, säger Stefan Stockhaus, vd på Steelwrist AB.

Best Managed Companies SteelwristPeter Dovrell, Stefan Stockhaus, Ulrika Fogeby, Markus Nilsson, Lotta Barclay, Fredrik Segerström, Nicklas Bardh, Ernö Craciun.

“Vi är så stolta över att dela ut utmärkelsen till våra Best Managed Companies för fjärde året. Årets bolag visar på en stabil verksamhet genom en global pandemi, samtidigt som de lyckats utveckla sin verksamhet ytterligare. Jag är glad att få gratulera våra Best Managed Companies till utmärkelsen och ser fram emot att fira detta tillsammans med bolagen”, säger Therese Kjellberg, partner på Deloitte och ansvarig för Best Managed Companies i Sverige.

Best Managed Companies grundades av Deloitte i Kanada 1993 och har sedan dess etablerats i över 20 länder runt om i världen. Sweden’s Best Managed Companies lanserades under 2018 av Deloitte i samarbete med Nasdaq och i år delas utmärkelsen ut för fjärde gången. En oberoende jury har valt ut de 20 företag som får utmärkelsen i år.

För mer information kontakta:

Stefan Stockhaus
Vd
Steelwrist AB
[email protected]
Tel: +46 709981321

 

Om Steelwrist
Steelwrist är en global tillverkare av tiltrotatorer, snabbfästen och redskap för grävmaskiner med huvudkontor i Sverige. Ett tydligt fokus på robusta och moderna produkter, kombinerat med snabb service har visat sig vara uppskattat av det ökande antalet kunder. För mer information om Steelwrist, besök steelwrist.com.