Steelwrist Background
Please select market
×

Steelwrist får utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies för femte året i rad

30 maj 2024

PRESSMEDDELANDE

Steelwrist, global tillverkare av tiltrotatorer, snabbfästen och redskap för grävmaskiner, har för femte året i rad fått utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies och är därmed gold member. Utmärkelsen delas ut av Deloitte.

Best Managed Companies är en kvalitetsutmärkelse som delas ut till privata svenska företag baserat på kriterier som bedömer strategisk inriktning, operationell kapacitet, företagskultur och ekonomisk utveckling.

Steelwrist Best Managed Companies 2024

“Vi är mycket stolta över att ta emot utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies för femte gången. Jag tror att denna utmärkelse är ett resultat av vår unika kultur, engagemanget och det hårda arbetet i vårt globala team och vår strävan att kontinuerligt göra förbättringar i hela företaget. Detta bekräftar att vi är väl positionerade att fortsätta vår framgångsrika resa även i framtiden”, säger Stefan Stockhaus, vd på Steelwrist.

”Vi vill rikta ett extra stort grattis till våra 11 gold members som mottagit utmärkelsen minst fyra år i rad. Det är inspirerande att så många av bolagen fortsätter att satsa och mäta sig mot de målsättningar som finns. Det är även roligt att välkomna två nya bolag till vårt community i år”, säger Therese Kjellberg, partner på Deloitte och ansvarig för Best Managed Companies i Sverige.

Best Managed Companies grundades av Deloitte i Kanada 1993 och har sedan dess etablerats i över 20 länder runt om i världen. Sweden’s Best Managed Companies lanserades under 2018 av Deloitte och i år delas utmärkelsen ut för sjätte gången.

För mer information kontakta:

Stefan Stockhaus                              Karl Serneberg
Vd                                                      VP OEM Sales & Marketing
Steelwrist AB                                     Steelwrist AB
[email protected]     [email protected]
Tel +46 709981321                            Tel +46 702619811

 

Om Steelwrist
Steelwrist är en global tillverkare av tiltrotatorer, snabbfästen och redskap för grävmaskiner med huvudkontor i Sverige. Ett tydligt fokus på robusta och moderna produkter, kombinerat med snabb service har visat sig vara uppskattat av det ökande antalet kunder. För mer information om Steelwrist, besök steelwrist.com.