Steelwrist Background
Please select market
×

Steelwrist utses till ett av Sweden’s Best Managed Companies 2021

24 sep 2021

PRESSMEDDELANDE

Steelwrist utses till ett av Sweden’s Best Managed Companies 2021

​​Steelwrist, den globala tillverkaren av tiltrotatorer, snabbfästen och redskap för grävmaskiner, har för andra året i rad fått utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies, som delas ut av Deloitte i samarbete med Nasdaq.

Best Managed Companies är en kvalitetsutmärkelse som delas ut till privata svenska företag baserat på kriterier som bedömer strategisk inriktning, operationell kapacitet, företagskultur och ekonomisk utveckling.

“Det är en stor ära att ännu en gång utses till ett av Sweden’s Best Managed Companies. Denna utmärkelse visar på de prestationer vi har åstadkommit de senaste åren och som vi kommer fortsätta att bygga på. Även om vår bas är i Sverige så växer vi snabbt mot att bli ett globalt företag med en väldigt specifik Steelwrist-kultur och denna utmärkelse tillhör alla hängivna och hårt arbetande Steelwrist-kollegor världen runt”, säger Stefan Stockhaus, vd på Steelwrist.

“Utmärkelsen tilldelas företag som visar på exceptionellt ledarskap och starkt engagemang för att skapa lönsam tillväxt. De visar ett tydligt fokus på att bygga starka team och kompetensutveckla inför framtiden, säger Håkan Sjögren, jurymedlem och ansvarig för noteringar på Nasdaq i Stockholm.

Programmet Best Managed Companies grundades av Deloitte i Kanada 1993 och har sedan dess etablerats i över 20 länder runt om i världen. Sweden’s Best Managed Companies lanserades under 2018 av Deloitte i samarbete med Nasdaq och i år delas utmärkelsen ut för tredje gången. En oberoende jury har valt ut de 13 företag som får utmärkelsen i år.

 

För mer information kontakta:

Stefan Stockhaus
Vd
Steelwrist AB
[email protected]
Tel +46 709981321

Om Steelwrist
Steelwrist är en global tillverkare av tiltrotatorer, snabbfästen och redskap för grävmaskiner med huvudkontor i Sverige. Ett tydligt fokus på robusta och moderna produkter, kombinerat med snabb service har visat sig vara uppskattat av det ökande antalet kunder. För mer information om Steelwrist, besök steelwrist.com.