Steelwrist Background
Please select market
×

Demarec och Steelwrist har skrivit samarbetsavtal för SQ helautomatiska snabbfästessystem

22 nov 2021

PRESSMEDDELANDE

Demarec och Steelwrist har skrivit samarbetsavtal för SQ helautomatiska snabbfästessystem

Demarec och Steelwrist tillkännager ett samarbete för SQ helautomatiska redskapsadaptrar till Demarec-produkter och SQ snabbfästen.

Efterfrågan på helautomatiska snabbfästessystem för grävmaskiner fortsätter att växa inom rivnings- och anläggningsindustrin. Kunderna uppskattar Steelwrist SQ-fästen för den ökade säkerheten och möjligheten att snabbt byta hydrauliska redskap utan att lämna hytten. Serien inkluderar SQ60, SQ65, SQ70, SQ70/55, SQ80 och nyligen introducerade SQ90, den största modellen så här långt. Steelwrist SQ följer Open-S, industristandarden för helautomatiska snabbfästen för grävmaskiner.

Demarec är en av de främsta tillverkarna av hydrauliska redskap för rivnings- och återvinningsindustrin. Med mer än 25 års erfarenhet på området har Demarec framgångsrikt tillgodosett efterfrågan med innovativ teknik och expertis.

“Vi på Demarec är som ingen annan välbekanta med fördelarna med helautomatiska fästen i kombination med vår rivnings- och återvinningsutrustning. De senaste åren har tillgång och efterfrågan på marknaden för automatiska snabbfästessystem genomgått en betydande förändring. Nuförtiden finns det fler leverantörer av sådana system på marknaden för att möta den växande efterfrågan på helautomatiska system. Som specialist på helautomatiska fästen har vi även inlett ett samarbete med Steelwrist”, säger Marcel Vening, Managing Director Marketing and Sales på Demarec.

“Ägare och maskinförare börjar verkligen ta till sig tekniken med helautomatiska snabbfästen, och i rivningsindustrin blir det alltmer ett måste i många länder. Med Steelwrist SQ och Qplus-teknologin kan vi försörja Demarec-organisationen direkt från fabrik. Demarec med sitt fokus på kvalitetsprodukter och support är ett bra exempel på en tillverkare som vi mycket gärna samarbetar med”, säger Stefan Stockhaus, vd på Steelwrist AB.

För mer information kontakta:

Stefan Stockhaus
Vd
Steelwrist AB
[email protected]
Tel +46 709 981 321

Marcel Vening
Managing Director Marketing and Sales
Demarec, Demolition and Recycling Equipment BV
[email protected]
Tel +31 653 304 904

Om Steelwrist
Steelwrist är en global tillverkare av tiltrotatorer, snabbfästen och redskap för grävmaskiner med huvudkontor i Sverige. Ett tydligt fokus på robusta och moderna produkter, kombinerat med snabb service har visat sig vara uppskattat av det ökande antalet kunder. För mer information om Steelwrist, besök steelwrist.com.

Om Demarec
Demarec är en av de främsta tillverkarna av utrustning för rivnings- och återvinningsindustrin. Med mer än 25 års erfarenhet på området har Demarec framgångsrikt tillgodosett efterfrågan med innovativ teknik och expertis.